Nieuws

OPROEP bestuursleden!

Voor ons fantastische Noordparkfestival zijn wij opzoek naar jou! Help jij ons mee het festival de komende jaren verder te ontwikkelen en te laten groeien? Samen met een aantal bestuursleden en vrijwilligers zorgen wij voor een goede organisatie van het Noordparkfestival. Maandelijks komt het bestuur bijeen om voor de komende editie te vergaderen en afspraken te maken. Daarbij kunnen wij jouw inzet vast wel goed gebruiken.


Hoofdzakelijk zijn wij opzoek naar een secretaris en een penningmeester. Maar ook als bestuurslid zonder speciale functie ben je van harte welkom.


Ben of ken jij iemand die van organiseren én van evenementen houdt en graag toe zou willen treden tot ons bestuur? Meld je dan of laat degene zich dan aanmelden door een mail te sturen naar: info@noordparkfestival.nl t.a.v. Samantha en Marc.


Na je aanmelding nemen wij contact met je op en maken we samen een kennismakingsafspraak om elkaar beter te leren kennen.


OPROEP vrijwilligers!
Wij zijn opzoek naar diverse vrijwilligers die ons mooie team wil komen versterken op zaterdag 25 juni.

We werken in ploegen en deze bestaan uit een opbouw-, middag- en afbouwploeg. De opbouwploeg is voornamelijk in de ochtend bezig tot 12:00 uur. De middagploeg is van 11:30 uur tot en met 22:00 uur. De afbouwploeg is voornamelijk ’s avonds bezig van 18:00 uur tot en met 23:59 uur.

Je mag ook de gehele dag meehelpen. Wij zoeken o.a. vrijwilligers voor achter de bar, rondlopen over het terrein, bezoekers te woord staan en op- en afbouwen.

Heb je interesse om ook jouw steentje bij te dragen aan dit mooie festival?

Meld je aan via: info@noordparkfestival.nl of via Facebook (PB).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi vrienden,

Hebben jullie het al in je agenda staan? Op zaterdag 25 juni hopen wij jullie allemaal weer te zien op het Noordparkfestival! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen.


Wij hebben er ontzettend veel zin in om na twee jaar geen festival er weer een mooie dag voor jullie neer te gaan zetten. Dat gaat natuurlijk niet zonder vele handen. Daarom vragen wij om jou hulp!

Ben jij de gehele dag of een dagdeel beschikbaar op zaterdag 25 juni en lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan aan door te mailen naar info@noordparkfestival.nl.

Dan gaan we er met zijn alle een fantastische festival dag van maken.