#RaboClubSupport

Van maandag 05 oktober tot en met zondag 25 oktober kan er gestemd worden tijdens de #RaboClubSupport. Wij doen met ons mooie festival hieraan mee. Wil jij ons steunen? Stem dan in de periode op ons door naar de website: Rabobank.nl/clubsupport te gaan. Een voorwaarde is wel dat je klant én lid moet zijn van de Rabobank.

Jouw stem is namelijk geld waard! Zo kunnen wij het festival nog succesvoller maken dan het al is, er komen namelijk flink wat kosten bij kijken, bij het organiseren van het festival.

Help jij ons mee?!

Noordparkfestival

#decooperatieveRabobank

Voorbereidingen 2021

De voorbereidingen voor de twaalfde editie van het Noordparkfestival, dat gepland staat op zaterdag 26 juni 2021, gaan binnenkort van start. Noteer deze datum in je agenda!
Houd onze website, Facebook- en Instagram-pagina in de gaten voor alle info.


Noordparkfestival 2020 afgelast

Beste vrienden van het Noordparkfestival,

Met pijn in ons hart hebben we naar de richtlijnen van de overheid moeten besluiten dat het Noordparkfestival op 27 juni 2020 niet door kan gaan. We zeggen met pijn in ons hart, omdat we dit jaar voor de 12e keer een enorm spektakel in gedachten hadden om jullie van te laten genieten. Maar tegelijkertijd is het de enige juiste beslissing, aangezien we nu voor veel belangrijkere dingen moeten zorgdragen, namelijk eenieders gezondheid!


Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april, waarin besloten werd de maatregelen rondom festivals en evenementen te verlengen tot 1 september zijn ook wij genoodzaakt het festival te cancelen.


Vooruitplannen naar later dit jaar brengt vooralsnog teveel onzekerheden met zich mee, dit willen we onszelf en eenieder die bij de organisatie betrokken is, niet aandoen.
Daarom hebben we besloten het Noordparkfestival een jaar op te schuiven.


U kunt zaterdag 26 juni 2021 vast in uw agenda noteren! Dan maken we er met zijn allen een groot feest van.
We wensen u en uw familie en naasten alle goeds en gezondheid, we hopen u zeker volgend jaar te ontmoeten!

Het bestuur van Stichting Noordparkfestival.