Home              Hoofdpodium          2e podium          Cultuurmarkt          Overig          Laatste nieuws          Sponsors & bestuur


Voorbereidingen 2019

Wij, van de organisatie, zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de komende editie van het Noordpark festival. Deze zal plaats vinden op zaterdag 29 juni 2019, van 12:00 tot 21:00 uur.

De Cultuurmarkt, Vintagemarkt, kleedjesmarkt, kinderdorp en podium twee zijn van 12:00 tot 18:00 uur.

Houd de website en onze Facebook-pagina goed in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

Wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 29 juni 2019, tijdens het Noordparkfestival.


Vrijwilligers

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten op zaterdag 29 juni 2019 tijdens het Noordpark festival. Dit jaar gaan we werken in ploegen, deze bestaan uit een opbouwploeg, middag(festival)ploeg & afbouwploeg. Het opbouwen gebeurt voor 11:30 uur en afbouwen is na 21:00 uur. Uitgezonderd is de Cultuurmarkt en 2e podium, hier is het afbouwen na 18:00 uur. Ben je enthousiast, vriendelijk en weet je van aanpakken? Geef je dan op door te mailen naar info@noordparkfestival.nl of stuur een bericht via Facebook (pb). Ook voor meer informatie kan je mailen of een bericht sturen.


Cultuurmarkt

Ben je kunstenaar? Schilder je? Maak je beelden? Of iets anders moois? Iets ambachtelijks? En wil je dat graag aan andere laten zien? Meld je dan nu snel aan, want er is nog plek. info@noordparkfestival.nl.


Kleedjesmarkt

Ook dit jaar is de kleedjesmarkt te vinden op het Noordpark festival.

De kleedjesmarkt is bedoeld voor de kleinere festivalgangers, terwijl hun ouders zich elders op het festival vermaken. Allerlei spulletjes, wel een beetje heel en nog bruikbaar, kunnen de kinderen verkopen.

Dus heb je nog spulletjes ergens op zolder liggen en wil je ze verkopen? Meld je eigen aan of laat een van je ouders het doen door te mailen naar info@noordparkfestival.nl en dan zien wij jou graag met je spulletjes naar het Noordpark festival komen. Leeftijd tot 12 jaar.

Houd er echter wel rekening mee dat gedurende het festival geen auto's toegestaan zijn op het terrein. Voor meer informatie kan je ook mailen.


Rabobank Clubkas Campagne

Het mooie bedrag dat wij in ontvangst mochten nemen van de Rabobank. Wij bedanken alle mensen die op ons mooie festival gestemd hebben. Met uw steun, maken wij het festival nog succesvoller. Dank jullie wel!
© Copyright 2019 Noordparkfestival
Je kunt contact met ons opnemen.

info@noordparkfestival.nl