Home              Hoofdpodium          2e podium          Cultuurmarkt          Overig          Laatste nieuws          Sponsors & bestuur


Voorbereidingen 2020

Wij, van de organisatie, gaan binnenkort beginnen met de voorbereidingen voor de komende editie van het Noordpark festival. Deze zal plaats vinden op zaterdag 27 juni 2020.

Houd de website en onze Social media kanalen goed in de gaten voor het laatste nieuws en updates!

Wij zien jullie graag allemaal op zaterdag 27 juni 2020, tijdens de twaalfde editie van het Noordparkfestival.


Noordparkfestival 2019

Het zit er weer op!

Wij, van de organisatie, kijken terug op een geslaagde elfde editie van het Noordparkfestival, op zaterdag 29 juni 2019.


Het was heet deze dag, misschien was de temperatuur wel te hoog, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Dankzij de vele bomen en de waterkant, was er voldoende schaduw te vinden en waaide er een redelijke wind. Dankzij een bewoner van het Noordpark konden wij de Cool zone creëren, door er een water vernevelaar te plaatsen. Hier konden bezoekers een frisse douche krijgen en daarnaast verstrekte wij gratis water aan bezoekers/ deelnemers/ bands en vrijwilligers van het Noordparkfestival. Want op zo’n dag als deze moet je voldoende water drinken! Ook leuk was dat de Stichting Magirus zijn oude brandweerauto kwam tentoonstellen en dat kinderen water spellen konden doen.

Wij willen graag de volgende mensen bedanken die bijgedragen hebben aan deze elfde editie:

Het Hoofdpodium: The Beatnik, STHEVIL, Be Apple, Dry Riverbed Trio, Maddogs and Englishband en Nduss.

Het 2e podium: Shantykoor de Brulboei, Mister Minstrel, O&O Dance Crew, Phil’s Bigband, De Donuts en New Jamm.

Alle deelnemers van de Cultuurmarkt. De deelnemers van de Foodmarkt en Grand Bras, de modelbotenvereniging, Sjaak de Piraat met zijn piratenshow, de toiletjuffrouw, de schminkers, de verkeersregelaars, EHBO Zwijndrecht en Blaaskapel ’t Satte Erremenieke.

Ook bedanken wij de mensen van het licht en geluid op het hoofdpodium en van het 2e podium.

Natuurlijk bedanken wij ook al onze sponsoren, zonder hen was deze editie niet mogelijk geweest:

Gemeente Zwijndrecht, Rabobank, Stichting MBZ, Stichting NECT, Popcentrale, Popunie, DeBruijn Pro Audio, Koninklijke Van der Wees, Ames, Florensis, Van Gent autoverhuur, Autobedrijf Jan de Krijger, Agro Delta, Stratt+, Atlas Copco, Klusbedrijf DeKitters.nl, Springkussenverhuur de Stuiterbal, Aart den Hollander bv, Aannemersbedrijf Hoogvliet, Leegwater Special Truck en stichting Magirus.

Uiteraard bedanken wij ook al onze vrijwilligers die deze dag meegeholpen hebben. Van opbouw tot afbouw en natuurlijk tijdens het festival zelf.


Bedankt allen !!!


Volgend jaar de twaalfde editie, op zaterdag 27 juni 2020, de laatste zaterdag van de maand juni! Noteer deze datum alvast in je agenda, hier moet je bij zijn!


Namens de organisatie van het Noordparkfestival:

Ronald Roël, Jan van Gortel, Kees Schilten, Wilma Schimmel, Kees de Keizer, Samantha Nuninga, Henny van Nugteren en Marc Slagter.Warmte

Zoals de weersvoorspellingen ernaar uitzien zal het op de 29ste goed warm worden. Smeer je goed in met zonnebrand en drink voldoende water! Zelf flesjes water meenemen naar het evenemententerrein is toegestaan en raden wij ook zeker aan!

Hitte tips voor bezoekers:
- Drink voldoende vocht (bij voorkeur water) per dag. Wees matig met alcohol- en cafeïne houdende dranken.
- Geen ijsblokjes i.v.m. mogelijke maag en darmklachten en stressreactie.
- Als je minder dan normaal plast of als je urine donkerder wordt moet je meer drinken.
- Smeer de onbedekte huid goed in.
- Draag in de volle zon altijd een zonnehoed of zonneklep.
- Zoek geregeld de schaduw op, vooral tijdens de warmste uren van de dag tussen 12:00 – 16:00 uur.
- Houd baby’s en peuters in de schaduw en laat nooit een kind in een afgesloten auto achter. Ditzelfde geldt voor dieren.
- Verzorg wondjes extra goed ter voorkoming van ontsteking.
- Vermijd overmatige inspanningen.
- Draag luchtige kleding.
- Ga met gezondheidsklachten tijdens het evenement naar de eerste hulpverleners en met gezondheidsklachten na afloop van het evenement naar de huisarts.
- Zorg voor / let op elkaar.


De organisatie zorgt voor voldoende water, die op diverse plekken verstrekt worden, ook bekijken we eventuele andere maatregelen tegen de hitte.


Vrijwilligers

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten op zaterdag 29 juni 2019 tijdens het Noordpark festival. Dit jaar gaan we werken in ploegen, deze bestaan uit een opbouwploeg, middag(festival)ploeg & afbouwploeg. Het opbouwen gebeurt voor 11:30 uur en afbouwen is na 21:00 uur. Uitgezonderd is de Cultuurmarkt en 2e podium, hier is het afbouwen na 18:00 uur. Ben je enthousiast, vriendelijk en weet je van aanpakken? Geef je dan op door te mailen naar info@noordparkfestival.nl of stuur een bericht via Facebook (pb). Ook voor meer informatie kan je mailen of een bericht sturen.


Cultuurmarkt

Ben je kunstenaar? Schilder je? Maak je beelden? Of iets anders moois? Iets ambachtelijks? En wil je dat graag aan andere laten zien? Meld je dan nu snel aan, want er is nog plek. info@noordparkfestival.nl.


Kleedjesmarkt

Ook dit jaar is de kleedjesmarkt te vinden op het Noordpark festival.

De kleedjesmarkt is bedoeld voor de kleinere festivalgangers, terwijl hun ouders zich elders op het festival vermaken. Allerlei spulletjes, wel een beetje heel en nog bruikbaar, kunnen de kinderen verkopen.

Dus heb je nog spulletjes ergens op zolder liggen en wil je ze verkopen? Meld je eigen aan of laat een van je ouders het doen door te mailen naar info@noordparkfestival.nl en dan zien wij jou graag met je spulletjes naar het Noordpark festival komen. Leeftijd tot 12 jaar.

Houd er echter wel rekening mee dat gedurende het festival geen auto's toegestaan zijn op het terrein. Voor meer informatie kan je ook mailen.


Rabobank Clubkas Campagne

Het mooie bedrag dat wij in ontvangst mochten nemen van de Rabobank. Wij bedanken alle mensen die op ons mooie festival gestemd hebben. Met uw steun, maken wij het festival nog succesvoller. Dank jullie wel!
© Copyright 2019 Noordparkfestival
Je kunt contact met ons opnemen.

info@noordparkfestival.nl