OPROEP vrijwilligers!

Voor dit evenement zijn wij opzoek naar diverse vrijwilligers die ons mooie team wil komen versterken tijdens het Noordparkfestival.

Wij zoeken o.a. vrijwilligers als gastheer/ gastvrouw, voor achter de bar en op- en afbouwen.

We werken in ploegen en deze bestaan uit een opbouw-, middag- en afbouwploeg. De opbouwploeg is in de ochtend bezig van 08:00 uur tot 12:00 uur. De middagploeg is van 12:00 uur tot en met 22:00 uur. De afbouwploeg is op zondag bezig van 09:00 uur tot 12:00 uur.

Je mag ook de gehele dag meehelpen. Veel is mogelijk.
Heb je interesse om ook jouw steentje bij te dragen aan dit mooie festival?

Neem contact op via: info@noordparkfestival.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPROEP bestuursleden!

Voor ons fantastische Noordparkfestival zijn wij opzoek naar jou! Help jij ons mee het festival de komende jaren verder te ontwikkelen en te laten groeien? Samen met een aantal bestuursleden en vrijwilligers zorgen wij voor een goede organisatie van het Noordparkfestival. Maandelijks komt het bestuur bijeen om voor de komende editie te vergaderen en afspraken te maken. Daarbij kunnen wij jouw inzet vast wel goed gebruiken.

 

Hoofdzakelijk zijn wij opzoek naar een voorzitter of secretaris, penningmeester en programmeur. Maar ook als bestuurslid zonder speciale functie ben je van harte welkom.

 

Ben of ken jij iemand die van organiseren én van evenementen houdt en graag toe zou willen treden tot ons bestuur? Meld je dan of laat degene zich dan aanmelden door een mail te sturen naar: info@noordparkfestival.nl.

Na je aanmelding nemen wij contact met je op en maken we samen een kennismakingsafspraak om elkaar beter te leren kennen.