Tin Soldiers

Deze sixtiesband móet je gezien hebben! Muziek van toen door muzikanten van nu: vijf jonge gasten spelen de über-hippe jaren ’60 sounds van The Byrds, The Beatles, Rolling Stones, Joe Cocker, Cream, The Who, The Monkees en nog veel meer.

Tin Soldiers bestaat uit muzikanten die ondanks hun jonge leeftijd allemaal een conservatorium- of rockacademie studie achter de rug hebben én al vele jaren podiumervaring in professionele bands. De voorliefde voor de sixties brengt hun nu bij elkaar in: Tin Soldiers.

Het muzikale niveau is dus hoog, maar Tin Soldiers weten ook hoe ze een geweldige show moeten neerzetten. En ze spelen natuurlijk de allerbeste nummers uit het meest geliefde tijdperk van de popmuziek.

Van rock’n’roll en vroege beat tot en met de flower power van Woodstock! Engelse modrock van The Kinks en The Who, Amerikaanse West-coast hippie-tunes van Lovin’ Spoonful en Crosby Stills Nash & Young, vette soul van Otis Reading en Sam & Dave…

Tin Soldiers is een band met kwaliteit en uitstraling, een geweldige act voor grote podia en festivals, maar ook op swingende feesten stelen ze de show. Waar ze ook komen, ze houden pas op met spelen als het publiek helemaal is dolgedraaid in de groovy sixties-carrousel!

Line-up:
Merijn de Boer: zang/gitaar
Erwin Botteram: zang/basgitaar
Manuel Reijn: gitaar
Tijn Driessen: toetsen/zang
Niels Nuiver: drums

Meer informatie:
www.hihosilver.nl/tinsoldiers