Funky Organizers

Stop 5 jonge honden in een hok. Met hun instrument. Gooi de sleutel weg en laat het een tijdje sudderen. Wanneer je ze er dan weer uit laat kan het gebeurd zijn: Helemaal niks of ze hebben elkaar gevonden. Ze zijn muziek gaan maken alsof hun leven ervan afhangt… Dat laatste is het verhaal van The Funky Organizers.

Drie gasten die de mazzel hebben dat ze boordevol talent zitten èn dat ze elkaar gevonden hebben. Dat is voor Willem (20 jr, Hammond) en Bram (19 jr, Bass) niet zo raar want dat zijn broers. Zij liepen Zep (15 jr, Drums) tegen het lijf op de Havo voor Muziek en Dans in Rotterdam. Ze hebben gemeen dat ze alle drie uit een muzikaal nest komen waar muziek maken levensbehoefte nummer 1 is. Geen covers. Meteen eigen werk. Vanuit een jam of gewoon omdat één van de drie komt met een liedje. Dan kneden en masseren tot een strak geheel. Het resultaat is groovende funk, oldschool gemixed met modern. 

Na hun succesvolle deelname aan Popronde 2015 als 1 van de meest geboekte acts, een door de uiteinden van Nederland reikende zomertour en shows op podia als een Uitverkocht Bimhuis samen met Hans Dulfer, Uitverkocht Vorstin (voorprogramma Earth Wind & Fire), North Sea Jazz Club, Paradiso en op festivals over heel het land. Ook zijn ze actief in het buitenland: In de zomer van 2016 deden ze de #FunkyFranceTour waarmee ze aan de Franse kust op verschillende plekken 6 shows hebben gespeeld. Funky Organizers staan bekend om hun Energieke live shows waarmee ze elk grote festival of klein cafe plat kunnen spelen, maar nu is het tijd voor de volgende stap: New Music, New show, New Funky Organizers!

Line-up:
Zep Barnasconi – Drums
Bram ‘t Hart – Bass
Willem ‘t Hart – Keys
Gijs van Oosterhout – Sax
Jermaine Onbekend – MC