Noordpark festival 2018

1 juli 2018

Het zit er weer op: de tiende editie van het Noordparkfestival.

Het was een fantastische jubileum editie. We hebben het getroffen met dit heerlijke zomerweer. Volop zon de gehele dag en gelukkig met de bomen en de toch wel aardig stevige wind, een goede temperatuur gehad. Het ideale weer, beter konden we het niet treffen.

Wij als bestuur hebben genoten van deze dag. De fantastische optredens op het hoofdpodium en de best of 10-podium, waar mensen genoten van de muziek en/of optredens, de dansende mensen, het kinderdorp waar de kinderen zich konden vermaken met onder andere clown Zassie, de Cultuurmarkt en de Vintage markt waar mensen langs de kramen konden lopen en genieten van het uitzicht over de Oude Maas, de foodtrucks en de bar waar mensen met een biertje of iets fris van hun maaltijd konden genieten en de geweldige sfeer die er deze dag was. Zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Daar doen we het tenslotte allemaal voor!

Wij als bestuur willen de volgende mensen bedanken:

De bands en overige mensen die hebben opgetreden: Mr Marten, The Wanderers, Hayfever, The Howlin, Evil Empire Orchestra, Skeftum, Twirlteam Accelerando, O&O Dance Crew, Step’s Dance Studio, Shantykoor Brulboei, Shantykoor Buitengaats, Blaaskapel ‘T Satte Erremenieke, The Official Ukulele Orchestra en Mister Minstrel.

De mensen van de podia, licht en geluid.

De mensen van de kramen, foodtrucks en bar (Grand Bras), Monsterdrop, de modelboten vereniging, stichting Vrienden Beeldenpark en natuurlijk clown Zassie, de witte wensfee en het levend standbeeld.

De vrijwilligers die hun steun hebben bij gedragen aan deze mooie dag.

Uiteraard bedanken wij ook alle bezoekers die op deze warme dag naar het festival zijn gekomen!

En uiteraard de sponsoren: Gemeenten Zwijndrecht, Stichting NECT, Stichting MBZ, Rabobank, Florensis, Van Gent Autoverhuur, Autobedrijf Jan de Krijger, Ames, Agro Delta, Estate Makelaars, Aart den Hollander, Popcentrale en VND Signmakers.

Want zonder hen was er geen Noordparkfestival.

Zaterdag 29 juni 2019 kun je alvast in je agenda zetten. We gaan ons best doen om er weer een beter en groter festival van te maken. Daarover hoor je later meer. Tot volgend jaar!

Namens het bestuur:

Ronald Roël, Jan van Gortel, Wilma Schimmel, Henny van Nugteren, Kees Schilten, Kees de Keizer en Marc Slagter